Swebank Arena, Ö-vik, Torsdag 10. Dec 2009
MoDo Hockey - Frölunda HC 3 - 3
(On Site i arenan)

Goa Gubbar 3, Dyra spelare 3

Gårdagens möte i Arenan blev spännande. Precis som alla andra matcher som MoDo är inblandade i. "Foppa" var med från start och laget satte en dj*****a fart. Man skapade en mängd chanser första minuterna. Men "Foppa" höll inte mer än 10 minuter och sedan gick matchen in i ett gnetstadium som förde upp Frölunda till 1-3 en bit in i tredje perioden.

Det var inte något stort spel och båda lag skapade ungefär lika många chanser så resultatet kan sägas vara rättvist. Även om det kändes som om Frölunda hade tre poäng i fickan en bit in i tredje perioden.

Men MoDo bet ihop och jobbade än en gång fram en kvittering och fixade en pinne. Till Frölundas stora besvikelse. Deras lucka upp till topptrion ökade ännu mer tack vare detta. Medan MoDo förstärkte sin position. Frågan är när det börjar rulla huvuden hos Göteborgarna. Man hade inte räknat med den här tabellpositionen efter 30 spelade matcher.

Det var god underhållning men inte något minnesvärt. Hela kvällen kändes efteråt som en avslagen pilsner. På något sätt verkade det som om både spelare och publik höll på att påbörja julledigheten.

Och Donkeyman unnade sig ett par pilsner mer än den vanliga "matchransonen". Något som kändes när det var dags att kliva upp vid sexblecket i morse.