Saturday 28 November 2009

The Heart of Hockey - igen

Donkeyman höll på att ramla av stolen när han surfade på Internet nu på förmiddagen. Han sitter och småsippar på lite vin och väntar på att klockan skall bli så mycket att det är dags att åka till blivande "Fjällräven Center" för att se MoDo - Rögle.

Och varför ramlade han av stolen. Bortsett från ett lite för stort intag av glögg i går kväll ?

Jo, det blir ett historiskt evenemang i kväll. Laget är ju minst sagt tunt eftersom det är så många skador. Och nyförvärvet Hinote åkte givetvis direkt på en flerveckorssmäll i foten i senaste matchen mot SSK. Han hade ju hunnit visa att han var dj*****t bra.

Men i kväll förstärks laget: "Foppa", "Macke" och "Susse" återkommer alla tre. Och då får vi en förstakedja med Skrøder - Sundström - Zuccarello. Och en tredjekedja med Foppa - Svartvadet - Näslund.

Totalt sett är det tre grabbar som tillsammans svarar för 2572 NHL - matcher som kommer tillbaka på isen. Levande legender kan man säga. Och då vore det väl själva f****n om det inte skulle märkas på laget.

Dessutom kör supporterklubben "Lumberjacks" Invasion Ståplats med 500 galna och högröstade Ö-vikare som laddar upp hela eftermiddagen på "Harrys". Och Arenan är utsåld. Det blir en minnesvärd afton. Och Donkeyman är där. Sektion 204, Rad 7, Plats 2 . Som vanligt.

Läs även andra bloggares åsikter om ,

No comments:

Post a Comment